Åbningstider

Mandag - Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

Søndag: Lukket

​Rentefri finansiering

Se mere her​

Kelim tæpper København hos Tæppe Verden

Hos Tæppe Verden har vi et godt, stort udvalg af kelim tæpper i København i mange forskellige farver og mønstre. Vi fører et spændende sortiment af kelim tæpper, som du kan se her på siden eller komme ned og se i vores butik.​

Indret med kelim tæpper

Kelim tæpper er vævede tæpper, og de findes i et utal af farver og mønstre. Hos Tæppe Verden fører vi primært de mere afdæmpede farver og primært de ensfarvede kelim tæpper, så du får et tidløst og moderne tæppe til din bolig, som du kan have glæde af i mange år frem. 

Med tæpperne får du mange muligheder for at præge din indretning i boligen, og de afdæmpede og ensfarvede farver matcher den enkle og nordiske boligstil. Da tæpperne typisk er flade og tynde, vil det være en god idé med et skridsikkert underlag, hvis tæppet skal være fritliggende uden møbler ovenpå.


​​Rådgivning om kelim tæpper København

​​​I Tæppe Verden får du altid den bedste vejledning, når det gælder kelim tæpper. Alle vores ansatte har stor erfaring med gulvbelægning og tæpper, og de kan derfor alle give dig kompetent vejledning, når det drejer sig om valg af tæpper.

​Et tæppe med historie

​​Tæpperne har en lang og spændende historie, som går mange år tilbage til Mellemøsten og Centralasien, og de ægte tæpper væves efter særlige teknikker i hånden ifølge de gamle traditioner. Vælger du et kelim tæppe som gulvtæppe, får du et unikt og dekorativt tæppe til dit hjem, som supplerer din indretning og skaber en rar atmosfære i rummet.

Besøg butikken i København NV

Kom ned i butikken og se vores udvalg og få en snak med en af vores medarbejdere om hvilket tæppe, du skal vælge. Vi har kelim tæpper til enhver smag - og vi finder derfor også de rette tæpper til dig!

Bestil en gulvbud

Gratis opmåling og tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tæppe Verden ApS

CVR: 33589093

Adresseinformation​

Frederikssundsvej 22

2400 København NV

​Kontaktinformation

Telefon: ​+45 39 62 03 03

Mobil: +45 25 63 03 03

info@taeppeverden.dk