Åbningstider

Mandag - Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

Søndag: Lukket

​Rentefri finansiering

Se mere her​

Rya tæpper hos Tæppe Verden

Stort udvalg af rya tæpper​ i København

Hos Tæppe Verden har vi et stort udvalg af rya tæpper i mange forskellige farver og mønstre. Vi fører et spændende sortiment af tæpper, som du kan se her på siden og i vores butik.

Indret med shaggy tæpper

Rya eller shaggy tæpper er tæpper med opklippet luv, og de findes i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre.

Denne tæppetype forbindes ofte med 70'erne, hvor den var meget udbredt. Men shaggy tæpperne er faktisk blevet fremstillet siden 1400-tallet og kan se ud på mange forskellige måder. Tæppernes bløde overflade gør dem særdeles velegnede både i soveværelset og under sofabordet. Traditionelt blev disse tæpper knyttet eller vævet i hånden, oftest i uld. Nu om dage væves de fleste tæpper på maskine og der bruges moderne, syntetiske materialer. Det betyder at tæpperne er i høj kvalitet, fnugfri og nemt kan støvsuges. 

Brug denne type tæpper til at indrette rum i din bolig, hvor der ikke er nogen. Læg  tæpper under sofabordet eller brug dem foran sengen eller på børneværelset. Tæpper skaber rum og hygge. Vi hjælper dig gerne med at træffe det rette valg. 

Vælg det rigtige tæppe

I Tæppe Verden får du altid den bedste vejledning, når det gælder valg af tæpper. Alle vores ansatte har stor ekspertise inden for gulvbelægning og kan derfor råde dig til det helt rigtige tæppe. Vi fører et stort udvalg af tæpper, både faste og løse og kan guide dig til en løsning, der passer til netop dine behov og din bolig. Vi kan også hjælpe med opmåling og rentefri finansiering - kontakt os gerne for at høre mere.

​Besøg butikken og se vores udvalg

Kom ned i butikken og se vores udvalg og få en snak med en af vores medarbejdere om valg af tæppe. Vi har rya / shaggy tæpper til enhver smag og til ethvert rum i boligen!

Bestil en gulvbud

Gratis opmåling og tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tæppe Verden ApS

CVR: 33589093

Adresseinformation​

Frederikssundsvej 22

2400 København NV

​Kontaktinformation

Telefon: ​+45 39 62 03 03

Mobil: +45 25 63 03 03

info@taeppeverden.dk