Åbningstider

Mandag - Fredag: 10-18

Lørdag: 10-15

Søndag: Lukket

​Rentefri finansiering

Se mere her​

Væg til væg tæpper hos Tæppe Verden

Hos Tæppe Verden har vi et stort udvalg af tæpper væg til væg. Hos os kan du få tæpper i høj kvalitet og i mange forskellige farver og design.

Du kan se et udvalg af vores tæppeløsninger her på siden, og du er også altid mere end velkommen til at besøge vores butik, hvor vi også har masser af tæpper væg til væg.

Indret med væg til væg tæpper

Væg til væg tæpper har - ligesom alle andre former for tæpper - rigtig mange gode egenskaber. Med tæpper skaber du hygge i din bolig, du har noget dejligt blødt at gå på og så er tæpper også smukke at se på. Samtidig varmer og isolerer tæpper, ligesom de fungerer lyddæmpende og er dejlige for børn at lege på. 

Ud over disse egenskaber, så kan du med tæpper væg til væg også skabe et individuelt udtryk i din bolig og du kan skjule et mindre pænt trægulv. Til store overflader kan et væg-til-væg tæppe medvirke til at overfladen fremstår som en enhed uden fysiske samlinger. Det kan give et helt særligt udtryk, hvor tæppet som grundlæggende element binder resten af indretningen sammen. 

Kom ned i butikken og se vores udvalg af tæppeløsninger. Vi står klar til at råde og vejlede dig om, så du får valgt det rette tæppe.

​Fladvævede tæpper

Bestil en gulvbud

Gratis opmåling og tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tæppe Verden ApS

CVR: 33589093

Adresseinformation​

Frederikssundsvej 22

2400 København NV

​Kontaktinformation

Telefon: ​+45 39 62 03 03

Mobil: +45 25 63 03 03

info@taeppeverden.dk